Allroad basic hard training

Bij de Allroad basic hard training gaan we net als bij de soft training aan de gang met de basis van het offroad rijden. Alleen zullen we zwaarder terrein en dus meer uitdagingen tegen komen! Een gecertificeerd instructeur neemt je deze dag mee op sleeptouw om jou vaardigheden op de motor eens flink bij te spijkeren!

Hoe ziet de dag er uit?
In de ochtend beginnen de dag met het doen van verschillende oefeningen. Nadat we de basis er in hebben zitten gaan we een stuk route rijden om het geleerde in praktijk te brengen. Tijdens deze rit zullen de deelnemers ook één voor één voor de instructeur rijden zodat je goed gecoacht en eventueel bijgestuurd kan worden. De communicatie zal via een portofoon met een oortje gaan.
In de middag gaan we ook nog klimmen en dalen oefenen op verschillende soorten hellingen. En er is zelfs een mogelijkheid om dit ook via een trap te oefenen.
Al met al een behoorlijk intensieve dag!
Omdat niet iedereen een gelijk niveau van motorbeheersing heeft is het belangrijk om altijd jou grens aan te geven. Zo houden we het voor iedereen leuk en waarschijnlijk heb je al een paar grenzen verlegd! 

Eten en drinken:
Tussen de middag zullen we van een heerlijke lunch genieten. Deze lunch zit uiteraard bij de prijs inbegrepen. Mocht je dieet wensen hebben dan is dat nooit een probleem. Wel horen we dat graag even van te voren. 
Zorg ook dat je zelf nog iets van eten of drinken mee hebt voor tussendoor. 

Met welke motoren kan ik mee doen:
Je kan met elke allroad offroad gerelateerde motor mee doen. Denk aan Yamaha Tenere, Honda Africa twin, BMW GS, Triumph tiger, Ducati Multistrada, enz. Maar ook als je een wat lichtere 1 cilinder rijdt ben je welkom.

Voor wie is deze training geschikt?
Deze training is geschikt voor personen die nog geen ervaring of juist al wel wat ervaring hebben in het onverharde en hun vaardigheden willen verbeteren. Het is te doen op wegbanden, maar we adviseren wel echt een allroad band met een wat grover profiel (zeker als het nat is). Wil je wel offroad leren rijden maar niet meteen met te veel uitdaging dan adviseren we je om eerst de Allroad basic soft training te doen.

Kosten/dagindeling:
Deze avontuurlijke dag kost je €250,-
Wij nemen maximaal 4 cursisten per training mee, om zo iedereen voldoende aandacht te kunnen geven.

09:00 Verzamelen
09:30 Training
13:00 Lunch (inbegrepen in de prijs)
13:30 Training
16:00 Einde van de dag

Wil je deze training als Privé training boeken of samen met je eigen clubje op een voor jou geschikt moment, neem dan even contact op.

Start omgeving:
Veldhoven

Inschrijven