Allroad basic training

Bij de Allroad basic soft training leer je op een leuke en veilige manier onder begeleiding van een gecertificeerd instructeur de fijne kleepjes van het offroad rijden met jou eigen allroad motor. 

Hoe ziet de dag er uit?
Het doel van deze training is dat je aan het einde van de dag een basis hebt waarmee je zelfverzekerd en gecontroleerd uit de voeten kan op onverharde wegen. We gaan hiervoor aan de gang met de technieken die hiervoor essentieel zijn.
We beginnen de dag met het doen van oefeningen op een vaste plaats. Deze oefeningen vormen de basis van het offroad rijden en deze zal je de rest van de dag kunnen blijven toepassen in tal van verschillende situaties. Bij een droog weer hebben we zelfs nog de mogelijkheid om de crossbaan op te gaan die geschikt is voor de grotere allroad motoren.
Ook krijgt elke deelnemer een portofoon met een oortje mee zodat er makkelijk gecoacht kan worden.
Omdat niet iedereen een gelijk niveau van motorbeheersing heeft is het belangrijk om altijd jou grens aan te geven. Zo houden we het voor iedereen leuk en waarschijnlijk heb je al een paar grenzen verlegd! 

Eten en drinken:
Tussen de middag zullen we op een prachtige locatie op de Veluwe van een heerlijke lunch genieten. Deze lunch zit uiteraard bij de prijs inbegrepen. En mocht je dieet wensen hebben dan is dat nooit een probleem. Wel horen we dat graag even van te voren. 
Zorg ook dat je zelf nog iets van eten of drinken mee hebt voor tussendoor. 

Met welke motoren kan ik mee doen:
Je kan met elke allroad offroad gerelateerde motor mee doen. Denk aan Yamaha Tenere, Honda Africa twin, BMW GS, Triumph tiger, enz. Maar ook als je een wat lichtere 1 cilinder rijdt ben je welkom.

Voor wie is deze training geschikt?
Deze training is geschikt voor iedereen die nul ervaring heeft met het rijden op onverharde wegen. En is ook te doen met weg banden. Heb je liever wat meer uitdaging en misschien zelfs al eens een keer wat onverhard gereden kies dan voor de Allroad basic hard training in Brabant.

Kosten/dagindeling:
Deze avontuurlijke dag kost je €250,-
Wij nemen maximaal 4 cursisten per training mee, om zo iedereen voldoende aandacht te kunnen geven.

09:00 Verzamelen
09:30 Training
13:00 Lunch (inbegrepen in de prijs)
13:30 Training
16:00 Einde van de dag

Wil je deze training als Privé training boeken of samen met je eigen clubje op een voor jou geschikt moment, neem dan even contact op.

Start omgeving:
Wageningen
 

Inschrijven