Deelnemers voorwaarden trainingen en ritten.

1)Om deel te kunnen nemen aan een training of rit moet U akkoord gaan met onderstaande “Algemene voorwaarden”. 
2)De deelnemer van een training of rit is in het bezit van een geldig rijbewijs.
3)De deelnemer legt de training of rit af op een deugdelijke motorfiets die aan de wettelijke eisen voldoet. 
4)Komt de deelnemer met een niet deugdelijke motorfiets op de training of rit dan mag de deelnemer niet mee doen en heeft de deelnemer geen recht op teruggave van het inschrijfgeld (geen dB-killer betekend dus niet rijden)
5)Mocht de motorfiets van de deelnemer onderweg als zodanig niet rijdbaar zijn door wat voor reden dan ook is er geen recht op teruggave van het inschrijfgeld (Er gaat gereedschap mee, maar we gaan geen uitgebreide reparaties doen onderweg).
6)Mocht de deelnemer tijdens de training of rit niet meer willen of kunnen deelnemen aan de betreffende training of rit is er geen recht op teruggave van het inschrijfgeld.
7)De deelnemer houd zich aan de verkeersregels.
8)De deelnemer maakt geen onnodig lawaai.
9)De deelnemer houd rekening met andere recreanten die we op de routes tegenkomen.
10)De deelnemer maakt zelf geen beeldmateriaal gedurende de training of rit. (Dit omdat we zuinig zijn op onze routes, wil je onderweg even een foto maken doe dat dan in overleg)
11)De deelnemer mag tijdens de rit of training geen gps apparatuur of mobiele telefoon gebruiken om de routes op te nemen (Dit ook weer omdat we zuinig zijn op onze routes).
12)De deelnemer mag niet de locatie van de trainingen delen op social media.
13)Navigatie systemen zijn tijdens de rit enkel toegestaan als deze uitgeschakeld zijn.
14)Blijkt dat een deelnemer zijn navigatie systeem tijdens de rit aan heeft staan of de route met een mobiele telefoon op neemt dan wordt deze deelnemer uitgesloten van de rit of training zonder restitutie van het inschrijfgeld.
15)Allroad Adventures is niet aansprakelijk voor schade, materieel of lichamelijk van welke aard dan ook. Je bent dan ook niet verplicht om met oefeningen tijdens de training mee te doen als je dat niet wilt, en als je een deel van de route te spannend vindt mag je dat deel altijd weigeren. 
16)Allroad Adventures is niet verantwoordelijk voor eventuele bekeuringen die onderweg worden opgelopen (wij rijden alleen op plekken waar dat ons niet verboden wordt, maar er zitten grijze gebieden in).
17)Het kan zijn dat een training of rit eerder is afgelopen dan gepland, bv door een snelle groep. Hierbij is geen recht op restitutie van het inschrijfgeld. 
18)Allroad Adventures heeft het recht om deelnemers uit te sluiten tijdens een training of rit bij gebrek aan rijvaardigheid waardoor andere deelnemers hier mogelijk hinder aan ondervinden, dit zonder mogelijkheid op enige terugbetaling.
19)Allroad Adventures heeft het recht om deelnemers uit te sluiten tijdens een training of rit bij ongepast of negatief gedrag, dit zonder mogelijkheid op enige terugbetaling.
20)Komt de deelnemer niet opdagen of te laat voor de training of rit dan heeft deze geen recht op teruggave van het inschrijfgeld.
21)De deelnemer mag tot 14 dagen voor de training of rit annuleren met teruggave van 75% van het inschrijfgeld.
22)De deelnemer mag tot 7 dagen voor de training of rit annuleren met teruggave van 50% van het inschrijfgeld.
23)De deelnemer heeft geen recht op teruggave van het inschrijfgeld wanneer de training of rit binnen 7 dagen voor de training of rit wordt geannuleerd door de deelnemer. Ook niet wanneer dit bij dringende redenen is.
24)Als de deelnemer de training of rit wil verzetten mag dat tot 28 dagen voor aanvang training zonder bijkomende kosten.
25) Als de deelnemer de training of rit wil verzetten kan dat tot 14 dagen voor aanvang van de training of rit tegen 25% van de kosten van de training of rit.
26) Als de deelnemer de training of rit wil verzetten kan dat tot 7 dagen voor aanvang van de training of rit tegen 50% van de kosten van de training of rit.
27)Allroad Adventures heeft altijd het recht om een training of rit te annuleren, waarbij de deelnemer het inschrijfgeld terug krijgt of zich mag inschrijven voor een andere training of rit (bv. bij gevaarlijke weersomstandigheden).
28)Allroad Adventures heeft het recht om foto's en film van deelnemers van een training of rit te delen op social media.